Kimchi Bokumbop

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 8022 vizualizari

 

In coreeana,bokum inseamna prajit sau calit,iar bop inseamna orez alb fiert.
Si cu acest orez sunt multe multe variante,se poate adauga si carne,un ou prajit deasupra,ceapa,usturoi,sos de soia,ulei de susan...De aceasta data am ales sa il fac numai cu kimchi si orez.
Se foloseste orez gatit cu o zi in urma si care a stat la frigider,astfel e mai usor de prajit.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de orez facut cu o zi in urma
  • 1 cana de kimchi
  • 1 lingura ulei
  • cateva picaturi de ulei de susan (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kimchi Bokumbop:

Se infierbanta orezul intr-o tigaie.

Cand e fierbinte se adauga kimchiul si se caleste putin.

Se adauga orezul si se amesteca.

Se adauga si niste zeama de la kimchi.

La sfarsit se pot adauga cateva picaturi de ulei de susan.

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Kimchi Bokumbop" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu sfecla rosie