Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
yamii yamii
Foile.
Galbenusurile le mixam cu zaharul mierea si zaharul vanilat.
Amestecam faina cu grisul praful de copt si cacao si o incorporam in galbenusuri.
Adaugam laptele si uleiul.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si le incorporam in compozitia de galbenusuri.
Impartim compizitia in 2 parti si coacem 2 foi. Circa 15 -20 min.
Crema.
Laptele condensat il amestecam cu 50 ml lapte . Gelatina o pregatim conform instructiunilor de pe plic , adaugam 50 ml lapte si dam pe foc pana de dizolva gelatina.
Dupa racire o adaugam peste laptele condensat impreuna cu mierea si zaharul vanilat.
Batem frisca bine si o amestecam cu laptele condensat.
Dam crema la rece circa o ora si o punem intre cele 2 blaturi.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult