Kinder felie de lapte

de Micutza Luana in Dulciuri, 5 Noi 2015 | 8298 vizualizari

 

yamii yamii

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi
  • 4 oua
  • 80 gr zahar
  • 20 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 2 lg miere
  • 2 lg gris
  • 2 lg faina
  • 2 lg cacao
  • 1 lgt praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pentru crema
  • 200 ml lapte condensat
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • un plic gelatina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lg miere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder felie de lapte:

Foile.

Galbenusurile le mixam cu zaharul mierea si zaharul vanilat.

Amestecam faina cu grisul praful de copt si cacao si o incorporam in galbenusuri.

Adaugam laptele si uleiul.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si le incorporam in compozitia de galbenusuri.

Impartim compizitia in 2 parti si coacem 2 foi. Circa 15 -20 min.

Crema.

Laptele condensat il amestecam cu 50 ml lapte . Gelatina o pregatim conform instructiunilor de pe plic , adaugam 50 ml lapte si dam pe foc pana de dizolva gelatina.
Dupa racire o adaugam peste laptele condensat impreuna cu mierea si zaharul vanilat.

Batem frisca bine si o amestecam cu laptele condensat.

Dam crema la rece circa o ora si o punem intre cele 2 blaturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kinder felie de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Catalina L 1

06.11.2015, 20:32

tare bun

Bya Ralu 1

08.11.2015, 21:56

ce praji buna

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 16:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder Pingui