Kinder felie de lapte

de Micutza Luana in Dulciuri, 5 Noi 2015 | 2776 vizualizari

 

yamii yamii

 

INGREDIENTE

  • Pentru foi
  • 4 oua
  • 80 gr zahar
  • 20 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 2 lg miere
  • 2 lg gris
  • 2 lg faina
  • 2 lg cacao
  • 1 lgt praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Pentru crema
  • 200 ml lapte condensat
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 ml lapte
  • un plic gelatina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lg miere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder felie de lapte:

Foile.

Galbenusurile le mixam cu zaharul mierea si zaharul vanilat.

Amestecam faina cu grisul praful de copt si cacao si o incorporam in galbenusuri.

Adaugam laptele si uleiul.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si le incorporam in compozitia de galbenusuri.

Impartim compizitia in 2 parti si coacem 2 foi. Circa 15 -20 min.

Crema.

Laptele condensat il amestecam cu 50 ml lapte . Gelatina o pregatim conform instructiunilor de pe plic , adaugam 50 ml lapte si dam pe foc pana de dizolva gelatina.
Dupa racire o adaugam peste laptele condensat impreuna cu mierea si zaharul vanilat.

Batem frisca bine si o amestecam cu laptele condensat.

Dam crema la rece circa o ora si o punem intre cele 2 blaturi.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Kinder felie de lapte 410892
retete culinare - Kinder felie de lapte 410893

COMENTARII (19)

Micutza Luana 1

06.11.2015, 10:55

multumesc

Catalina L 1

06.11.2015, 20:32

tare bun

Bya Ralu 1

08.11.2015, 21:56

ce praji buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55