Kinder pinguin

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 25 Sep 2010 | 9862 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 4 linguri cacao
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri apa
  • 10 g praf de copt
  •  

Crema :

  • 600 ml frisca lichida
  • 1 lingura miere
  •  

Glazura:

  • 400 g ciocolata
  • 200 g margarina rama maestro
  • 4 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kinder pinguin:

Blat:galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga uleiul si apa,apoi faina amestecata cu cacao si praf de copt.La sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.Compozitia se toarna in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana trece testul scobitorii.Dupa ce se raceste se taie in doua pe latime.

 

Crema: frisca se bate cu mierea pana devine foarte tare.Pe prima foaie de blat se intinde ½ din cantitatea de frisca.

 

Glazura 1: 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina.Cand se raceste putin se toarna peste stratul de frisca si se intinde cu grija.Se baga la congelator pana se intareste bine,apoi se intinde cealalta parte de frisca si a doua parte de blat.

 

Glazura 2: 200 g ciocolata se topeste impreuna cu 100 g margarina.Glazura se toarna peste blatul de cacao si se da la frigider.Se proportioneaza cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa calda.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Kinder pinguin 52837
retete culinare - Kinder pinguin 52838
retete culinare - Kinder pinguin 52839
retete culinare - Kinder pinguin 52840
retete culinare - Kinder pinguin 52841
retete culinare - Kinder pinguin 52842
retete culinare - Kinder pinguin 52843
retete culinare - Kinder pinguin 52844
retete culinare - Kinder pinguin 52845

COMENTARII (24)

raluca85 1

15.10.2011, 14:45

cred ca ma apac de treaba si eu !

Geanina87 1

01.06.2012, 13:22

de trecut la favorite

annemarry 1

24.10.2012, 22:03

maine o fac si eu. arata foarte bine. felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18