Krem a la Krem dubla

de Dea_Dea in Prajituri, 7 Mai 2014 | 24542 vizualizari

 

A avut un mare succes!!

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 5 oua
  • un praf de sare
  • 5 linguri de zahar
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • un plic praf de copt Dr.Oetker
  • CREMA:
  • 400 ml lapte
  • 400 ml frisca lichida
  • 2 plicuri de Creme Ole de vanilie de la Dr.Oetker
  • SIROP:
  • 150 ml apa
  • 1 lingura zahar
  • esenta de rom Dr.Oetker
  • GLAZURA:
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri apa
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 100 gr unt
  • esenta de rom Dr.Oetker.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la Krem dubla:

Blat: Albusurile se bat spuma cu praful de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase.In continuare se adauga galbenusurile frecate cu ulei , apoi faina cu praful de copt , iar la final cacaoa.Se pune in tava unsa sau cu hartie de copt (28 cm), se da la cuptor 30 -40 min. Se scoate si se lasa la racit pe gratar.

Crema : Punem intr-un castron inalt laptele cu frisca lichida, peste adaugam plicurile de crema si mixam bine..

Sirop: Se dizolva zaharul  in apa si se adauga esenta de rom

Glazura: Ciocolata o rupem bucati si adaugam celelalte ingrediente. Le punem pe abur sa se omogenizeze si lasam la racorit.

ASAMBLARE: 

Blatul se taie in doua. Insiropam o parte de blat , punem jumatate de crema, cealalta jumatate de blat , crema iar la final glazuram

TIPS-URI

1

Se poate pune coniac in glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la Krem dubla" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem