La multi ani, Claudia (Diaconta) si Sylvia !!!

de gaby_duceag in Dulciuri, 28 Aug 2011 | 5721 vizualizari

 

29.08.Zi aniversara! Zi de suflet pentru doua dintre cele mai grozave bucatarase : Diaconta si Sylvia. Fete dragi, fete c-o eleganta aparte, gospodine, frumoase , destepte si harnice. Eu una..ma topesc de dragul lor ! As mai fi avut o reteta, un pui imbracat in bacon, dar cum sa le dedic eu fetelor "la multi ani cu pui ":)))? Am ales ceva fin, aromat, plin de culoare dar in acelasi timp fin si discret, la fel ca prezenta lor distinsa mousse de afine si mure! La multi ani!! La multi ani Claudia (DIACONTA)! La multi ani Sylvia!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr afine
  • 200 gr mure
  • 300 gr frisca indulcita
  • 3 linguri zahar
  • o lingura esenta vanilie
  • 3 foi gelatina (cam 6-7 grame)
  • 200 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA La multi ani, Claudia (Diaconta) si Sylvia !!!:


Punem intr-un bol murele si afinele si bagam blenderul. Pasam pana le faramam bine.
Initial am pus in vase diferite dar m-am razgandit:)) ce atata munca :))).

Mixam frisca .

Gelatina o punem la hidratat in 3 linguri apa rece.
Punem pe foc laptele impreuna cu zaharul si lasam pana da doua clocote.
Racim , dar nu complet, lasam totusi sa fie fierbinte si adaugam gelatina inmuiata. Amestecam pana setopeste complet.
Racim bine  dupa care adaugam fructele pasate.
La final adaugam frisca batuta si omogenizamamestecand usor.
Repartizam compozitia in cupe,boluri,castronase si o dam la rece peste noapte.
E bun bunutz tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "La multi ani, Claudia (Diaconta) si Sylvia !!!" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu afine