"Labaneh" cu nuca si menta

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2011 | 4112 vizualizari

COMENTARII (23)

Lau 1

18.12.2011, 22:27

faina prezentare

gaby_duceag 1

18.12.2011, 22:35

cate bunataturi faci tu.

Rocsi 1

18.12.2011, 22:36

diaconta 1

18.12.2011, 22:40

deosebit iar prezentarea de nota 20

Mihaela11_jo 1

18.12.2011, 22:45

Sufletista
Gaby
Rocsi
Dia

MotanLaOale 1

18.12.2011, 22:49

mihaelar63 1

18.12.2011, 22:52

Iubesc modul in care prezinti tu papica
Despre preparat in sine , cred ca e savuros si sanatos
Prepari in mod constant labaneh ?
Ce punem sa se inchege , iaurt din comert din acela cu culturi lactice o fi bun ?

Miha 1

18.12.2011, 22:56

Faine mancaruri aveti voi acolo.

danakarin 1

18.12.2011, 23:38

si pe mine ma preocupa sa fac....mi-au placut si bilutele in ulei de masline, si imi place si varianta asta....dupa ce trec sarbatorile sigur am sa incerc

Dana Cristea - pusikmea 1

19.12.2011, 07:03

si mie imi place tare mult modul in care prezinti tu papica, te face sa mergi repede la frigider si sa infuleci ceva

adasev12 1

19.12.2011, 08:36

f bine arata!

Panacris 1

19.12.2011, 08:55

Foarte bun!

Ina 1

19.12.2011, 09:07

No comment

lia maria 1

19.12.2011, 09:31

super

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 09:35

ce bunatatee

Mihaela11_jo 1

19.12.2011, 14:49

In primul rand va pup pe toate si imi cer scuze pentru intarzierea raaspunsului; la 8.45 cand plec la cabinet trebuie sa fie mancarea gata ca vin acasa seara si nu am avut timp sa intru in internet; acum sunt in pauza de pranz.
Va iubesc pe toate si va doresc Sarbatori fericite!

Mihaela11_jo 1

19.12.2011, 14:53

Motan
Mihaela folosesc pentru inchegare iaurt din comert
Miha
Dana
Dana
Ada
Cris
Ina
Lia

Gabitza

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:44

bunaciune curata.

Mihaela11_jo 1

19.12.2011, 22:17

Medi

RuxyRux 1

19.12.2011, 22:22

Doamne retetele tale ma lasa pur si simplu fara cuvinte...le iubesc...si gata...te admir foarte foarte tare

mirela0911 1

19.12.2011, 22:37

sigur mi-ar place si mie

Mihaela11_jo 1

20.12.2011, 00:48

Ruxy
Mirela

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 14:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh