Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)

de nadia in Pt. carne, 19 Mar 2010 | 16155 vizualizari

COMENTARII (23)

Michelle 1

19.03.2010, 16:02

nadina73 1

20.03.2010, 15:09

Anastasia 1

21.03.2010, 13:37

super, o fac neaparat 5 furculite !

nadia 1

21.03.2010, 15:52

Multumesc mult fetelor, sunteti niste dulci

lia maria 1

29.03.2010, 08:55

super am mai invatat ceva de la tine...5 furculite si de la mine, pupici.

vik 1

29.06.2010, 22:27

Laly 1

29.06.2010, 22:53

Lia cred ca mereu avem cate ceva de invatat.

Bunica 1

10.10.2010, 10:15

La multi ani si multa fericire !

Rocsi 1

10.10.2010, 11:33

La multi aniiiii

nadina73 1

10.10.2010, 17:18

la multi ani

lacrimioara 1

10.10.2010, 22:50

la multi ani nadia de aici din barcelona Spania sa fi fericita

adry88 1

19.05.2011, 15:45

Lau 1

10.10.2011, 08:07

la multi ani

Miha 1

10.10.2011, 08:44

La multi ani!

MotanLaOale 1

10.10.2011, 11:59

La multi ani!

Cris2711 1

10.10.2011, 15:54

La multi ani

Rocsi 1

10.10.2011, 17:59

La multi ani!!!!

RuxyRux 1

10.10.2011, 19:14

Suuupeeeer! Multumesc!

La Multi Ani!

MIUTA 1

10.10.2011, 21:12

La multi ani!!!

Bunica 1

10.10.2012, 06:53

La multi ani!

Rocsi 1

10.10.2012, 10:37

La multi ani!

Bunica 1

10.10.2013, 13:06

La multi ani!

deedeeD 1

23.07.2014, 18:29

Am incercat de 2 ori...nu a iesit nimic,nu stiu sincer cum de se leaga laptele cu uleiul...ceva lipseste din ea cred

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sos de patrunjel