Langosi cu cascaval si salam de vara

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2015 | 7278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 cub drojdie
  • lapte
  • un varf lingura sare
  • un varf lingura zahar
  • cascaval
  • salam taiat si prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu cascaval si salam de vara:

Intr-un vas incapator adaugam faina , sarea , zaharul , drojdia pe care am lasat-o cateva minute in lapte cald ,mai adaugam putin lapte , si incepem sa framantam pana obtinem un aluat pufos ;

Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul cca 60-70 de minute ( eu am lasat la crescut o ora jumate ) .

Cand volumul s-a dublat , luam sucitorul si rupem o bucata din aluat , apoi intindem foaie subtire ; Dam forma cu o farfurie rotunda ;

Taiem salamul bucatele mici , il prajim cateva minute ;

Dam cascavalul pe razatoare ;

Pe foaia de aluat asezam salam si cascaval , cu jumatatea goala de foaie acoperim si strangem bine ;

Dam o tigaie la foc mare , pana uleiul se incinge bine , adaugam pe rand langosii la rumenit pe ambele parti ; Scoatem pe un servetel de hartie sa absoarba uleiul ramas ;

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

eu am facut un fel de sos pentru langosi care pe noi pur si simplu ne-a cucerit ! Am folosit un iaurt 0,1 % grasime , usturoi , sare , piper ,marar , cascaval razalit , o feliuta branza sarata razalita si 2 linguri de smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cascaval si salam de vara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (3)

Bunica 1

11.02.2015, 15:02

Ce bune sunt!

MotanLaOale 1

11.02.2015, 15:07

mirela0911 1

12.02.2015, 14:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu salata beof