Langosi de post cu dulceata de cirese amare

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 18 Mar 2016 | 3901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie
  • 500 ml apa minerala
  • 3 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • coaja de lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi de post cu dulceata de cirese amare:

Intr-un bol se pune drojdia cu putina apa calda si cele 3 linguri de zahar.

In faina cernuta se formeaza o gropita in care adaugam apa,coaja rasa de lamaie, otetul, uleiul, sarea si maiaua.

Amestecam cu o lingura pana ce amestecul se ingroasa apoi incepem sa framantam. Lasam la dospit cca. 20 /25 minute.

Dupa ce aluatul a crescut incepem sa intindem foile, formam triunghiuri (sau ce forma dorim) le ungem cu dulceata/gem, le impaturim si le prajim in ulei incins.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi de post cu dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

deyutzky 1

19.03.2016, 10:41

Tare bune

Bya Ralu 1

19.03.2016, 19:13

bun

CameliaR 1

20.03.2016, 10:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare "NODDLES INEDIT"