Lapte condensat indulcit

de _Alina_ in Dulciuri, 11 Iun 2013 | 4829 vizualizari

 

Dupa ce am incercat mai multe retete de lapte condensat si nu m-a multumit niciuna pentru ca iesea ba prea dulce, ba prea gras, ba si dulce si gras, am decis sa-l fac dupa propriul meu gust. Nu vreau nicidecum sa-l laud, dar a iesit fantastic. Fin si echilibrat astea sunt cuvintele are il caracterizeaza. Garantat nu veti mai cumpara vreodata lapte condensat. :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g lapte praf
  • 190 g zahar pudra
  • 140 ml apa fierbinte
  • 50 g ulei de palmier
  • 1 g sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte condensat indulcit:

1. Cantarim zaharul, sarea si uleiul de palmier. Le punem in blender si le omogenizam bine.

2. Punem apa la fiert, masuram cantitatea necesara si o turnam in blender, apoi mixam.

3. Turnam laptele praf peste restul ingredientelor din blender si omogenizam.

4. Punem laptele intr-un borcan/vas etans si dam la frigider.

Din cantitatile mentionate ies 600 g lapte condensat.
                                             

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte condensat indulcit" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort "La mai mult si la mai mare "