Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dupa ce am incercat mai multe retete de lapte condensat si nu m-a multumit niciuna pentru ca iesea ba prea dulce, ba prea gras, ba si dulce si gras, am decis sa-l fac dupa propriul meu gust. Nu vreau nicidecum sa-l laud, dar a iesit fantastic. Fin si echilibrat astea sunt cuvintele are il caracterizeaza. Garantat nu veti mai cumpara vreodata lapte condensat. :)
1. Cantarim zaharul, sarea si uleiul de palmier. Le punem in blender si le omogenizam bine.
2. Punem apa la fiert, masuram cantitatea necesara si o turnam in blender, apoi mixam.
3. Turnam laptele praf peste restul ingredientelor din blender si omogenizam.
4. Punem laptele intr-un borcan/vas etans si dam la frigider.
Din cantitatile mentionate ies 600 g lapte condensat.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult