Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am pus laptele la fiert. Albusurile cu putina sare se bat spuma si apoi adaugam 5 linguri zahar. Acestea se bat pana se intaresc. Cand laptele a dat in fiert, stingem focul si cu lingura luam bulgarasi din compozitia de albusuri batute. La lasam approx 5 min si pe o parte si pe alta. Ii scoatem intr-o strecuratoare. Galbenusurile le mixam cu zaharul si cel vanilat si amidonul si turman in lapte. Punem la foc si amestecam pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca. Intr-un vas sau pahare punem bulgarasi apoi sosul si deasupra frisca si capsuni.
Un deliciu !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult