Lasagna cu branza dulce

de mirela0911 in Prajituri, 26 Mar 2012 | 2766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi de lasagna
  • 300g branza dulce de vaci
  • 2 oua
  • 100g stafide
  • zahar dupa gust
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3-4 lg iaurt
  • 500-600g iaurt
  • zahar dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu branza dulce:

Se amesteca bine branza de vaci cu zaharul, zaharul vanilat, ouale si stafidele. Se pune si iaurtul daca e prea groasa compozitia.

Pentru sos amestecam iaurtul cu zaharul (dupa gust). 

Intr-un vas de yena se toarna jumatate din sosul de iaurt, se aseaza foile de lasagna dupa care se pune compozita de branza. Se niveleaza dupa care se aseaza un alt rand de foi lasagna si se toarna restul de sos. Se da la cuptor vasul acoperit cu folie de aluminiu sau cu capacul vasului. 

Dupa ce s-au inmuiat foile se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa aproximativ 5 minute dupa care se scoate din cuptor si se lasa la racit.

Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Lasagna cu branza dulce-0
Lasagna cu branza dulce-1
Lasagna cu branza dulce-2
Lasagna cu branza dulce-3
Lasagna cu branza dulce-4
Lasagna cu branza dulce-5
Lasagna cu branza dulce-6

COMENTARII (46)

rodicamaria

rodicamaria 1

04.04.2012, 21:23

Da s-a dus ca si cum n-ar fi fost!Data viitoare fac in tava mare,reteta dubla !

rodicamaria

rodicamaria 1

01.09.2012, 15:33

Azi am prestat din nou lasagna dupa reteta ta.In loc de stafide am pus merisoare uscate(sau confiate,nu stiu,le-am luat de la mama)este si mai buna.De acum inainte o sa pun merisoare la prajiturile cu branza,in loc de stafide.

mirela0911

mirela0911 1

01.09.2012, 18:32

Trebuie sa incerc si eu cu merisoare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!