Lasagna cu carne de vita

de Maria68 in Lasagna, 5 Mai 2012 | 3633 vizualizari

 

Sursa acestei retete este pur si simplu pliantul de la Hochland"Cascavalerii Gustului", care dau idei dar ne dau si bani.....pentru cei care participa

 

INGREDIENTE

  • 300 gr foi lasagna

Pentru umplutura:

  • 100g ceapa
  • 20g usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • 250g carne tocata de vita
  • 350g cascavalHochland ras
  • 20g faina
  • 1 ou
  • 50g pesmet
  • 250g smantana
  • sos de rosii
  • 5 linguri de unt
  • 1,5l lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne de vita:

Se rumeneste ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sare ,piper si se fierbe 15 minute amestecand continuu.

Cand se raceste se adauga cascavalul ras si patrunjelul tocat.

Intr-o oala se face sosul bechamel din unt, faina si lapte.(se topeste untul, se adauga faina , se caleste 2 minute apoi se ia de pe foc si se adauga laptele rece, putin cate putin amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase. se pune iar pe foc si se fierbe pana la ingrosare apoi se opreste focul)

Se unge o tava cu unt si apoi cu putin bechamel, se pune un rand de foi lasagna oparite, se ung cu bechamel, apoi cu umplutura, se stropeste cu putina smantana si sos de rosii si cascaval ras, apoi un alt rand de foi si tot asa. 

La sfarsit se pune bechamel un strat mai gros. Insa nu am regasit nicaieri oul si pesmetul, asa ca eu am batut oul la care am adaugat pesmetul si l-am pus deasupra .

Se coace la cuptor 30-40 minunte pana se rumeneste.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Lasagna cu carne de vita-0
Lasagna cu carne de vita-1
Lasagna cu carne de vita-2
Lasagna cu carne de vita-3

COMENTARII (10)

mamaieelena

mamaieelena 1

06.05.2012, 21:02

mmm ce bine arata

Alinutza80

Alinutza80 1

06.05.2012, 21:23

arata bine

Maria68

Maria68 1

07.05.2012, 12:10

Jolygina,
Mamaieelena,
Alinutza; multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!