Lasagna cu mozzarella Granarolo

de Andreea Caroline in Lasagna, 24 Iul 2012 | 1579 vizualizari

 

sincer,nu vreau sa fac reclama insa recomand produsele granarolo.eu le-am descoperit aici in Italia...nu numai mozzarella dar si lapte,iaurt.....
reteta e foarte gustoasa si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 150 gr bulion
  • 500 gr mozzarella GRANAROLO
  • 12 lasagne
  • 80 gr parmigian
  • unt(ptr uns tava)
  • sare
  • piper
  • sos besciamella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu mozzarella Granarolo:

Se incalzeste cuptorul la 200 grade.

Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu busuiocul. Apoi se adauga bulionul, sare, piper si se amesteca bine. Mozzarella se taie felii.

Se unge o tava dreptunghiulara cu unt si se aseaza un strat de lasagna (pasta nu trebuie oparita dinainte). Apoi se pune un strat de bulion dupa care un strat mozzarella. Se continua si se incheie cu un strat de lasagna.

Se varsa deasupra sosul de besciamella si parmigianul.

Se coace timp de 35 minute. Se serveste calda dar e la fel de buna si rece.

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Lasagna cu mozzarella Granarolo-0
Lasagna cu mozzarella Granarolo-1
Lasagna cu mozzarella Granarolo-2
Lasagna cu mozzarella Granarolo-3
Lasagna cu mozzarella Granarolo-4

COMENTARII (11)

marilena83

marilena83 1

10.02.2013, 10:11

iese mult mai bune cu branza grana padana sau reggiano parmegiano.

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

11.02.2013, 12:30

marilena...te referi sa inlocuim mozzarella cu parmezan ???

babi5

babi5 1

19.06.2013, 17:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!