Lasagna cu spanac

de Irina in Lasagna, 28 Apr 2009 | 10535 vizualizari

 

Cand am facut cannelloni cu carne mi-am propus sa fac si cannelloni cu spanac. Dar nu mi-au ramas suficiente bucati de cannelloni, motiv pentru care am scos repede cateva foi de lasagne si m-am reorientat rapid. Amuzant e ca ne-a apucat si pe mine si pe Oana in acelasi timp. Bine ca sunt diferite retetele...
Intai si intai se inlocuieste cutia de cannelloni din poza cu una de lasagna...

 

INGREDIENTE

  • 4 foi de lasagna
  • 300 g spanac
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • o ceapa taiata marunt
  • usturoi taiat maruntsare
  • un virf de cutit de nucsoara
  • Ingrediente pentru sosul bechamel:
  • un cub de unt
  • 3 linguri de faina
  • 200 ml lapte cald
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac:

Se pun usturoiul si ceapa la inabusit in ulei de masline. Se adauga spanacul, putina supa de legume, sarea si nucsoara si se lasa la fiert pana scade zeama. Se adauga ouale, se amesteca bine si la final se adauga smantana. Se lasa compozitia la racit.

Intre timp se face sosul bechamel: untul in tigaia incinsa, faina turnata in ploaie si laptele cald precum am spus si la "Cannelloni con carne".

 Intr-un vas dreptunghiular se toarna un strat de sos bechamel, se pune o foaie de lasagna, se unge cu sos bechamel, se pune un strat de spanac si pe deasupra se presara mozzarella. Urmeaza o alta foaie de lasagna, sos, spanac, mozzarella... Pe deasupra se pune sos bechamel si mozzarella din belsug. Se da la cuptor cam 30-40 min pana se rumeneste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (1)

Bucataras 1

28.04.2009, 02:09

Am fost fericitul mincator al unei portii. pt Iri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu vanata si carne de vita