Lasagna cu spanac si cascaval

de Oana in Lasagna, 5 Aug 2015 | 8692 vizualizari

 

Un pranz delicios! 

 

INGREDIENTE

    • foi de lasagna – 200g.
    • cascaval Delaco Sofia – 200 g.
    • spanac maruntit – 500 g.
    • ceapa – 1 buc.
    • unt – 50 g.
    • parmezan ras – 50 g.
    • oregano proaspat – 2 crengute
    • sare si piper alb dupa gust
    • Sos bechamel:
    • unt – 80 g.
    • faina - 4 linguri
    • lapte rece - 800 ml
    • sare si piper alb dupa gust
    • nucsoara rasa – ¼ lingurita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si cascaval:

  • Pregatiti mai intai spanacul: puneti untul intr-o craticioara si lasati-l sa se topeasca

  • Adaugati ceapa taiata marunt si amestecati usor pana se inmoaie putin

  • Adaugati spanacul congelat si 100 ml apa, puneti capacul si lasati sa fiarba 10 minute, amestecand din cand in cand

  • Opriti focul si adaugati parmezanul ras si oregano tocat marunt

  • Pentru sosul bechamel, topiti untul intr-o craticioara, apoi adaugati faina si amestecati cu un tel

  • Adaugati laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu si lasati pe foc pana se ingroasa

  • Opriti focul si condimentati cu sare, piper si nucsoara rasa

  • Intr-un vas dreptunghiular, puneti un polonic de sos bechamel, apoi un strat de foi de lasagna, spanac, cascaval Delaco ras si iar foi de lasagna.

  • Continuati cu sos bechamel si alternati straturile pana umpleti tava

  • Deasupra puneti sos bechamel si parmezan ras

  • Puneti tava in cuptor, la 170 de grade pentru 20 de minute

  • Lasati sa se raceasca putin apoi serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rahela Velicu 1

16.01.2017, 10:39

mihaelar63 1

16.01.2017, 12:13

Oana pentru asa ceva sunt capabila sa fac si voluntariat ))) Felicitari

Bucataras Diana 1

16.01.2017, 16:20

Ce bine arata...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac si dovleac