Lasagna cu spanac si ricotta

de Alina26 in Lasagna, 23 Noi 2013 | 8649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi pentru lasagne (eu am folosit cele proaspete)
  • 1 kg spanac
  • 500 g ricotta
  • 1 ceapa
  • 40 g unt
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 oua
  • 5 linguri parmezan ras
  • 1 varf de cutit de nucusoara
  • sare
  • piper
  • 4 mozzarelle
  • 150 g parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si ricotta:

1.Am pus la incins untul si ulei de masline.

2.Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit,pana a devenit transparenta,apoi am adaugat spanacul spalat si tocat mai mare,am pus putina sare si capac si am lasat sa scada toata zeama.

3.Intr-un bol am pus spanacul,ricotta,oua,sare,piper,nucusoara,5lg parmezan ras si am mestecat bine.

4.Am taiat mozzarella cubulete mici.

5.Am pus intr-o tava putina compozitie de spanac si 3 lg de ulei de masline,apoi foile de lasagnie,iar compozitie de spanac,apoi mozzarella si am presarat parmezan ras....am continuat pana cand am terminat cu spanac,mozzarella si parmezan ras.

6.Am dat la cuptorul incins,la 180° pentru 30-40 de minute pana se rumeneste.

Serviti calda.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Puteti sa dati mozzarella si pe razatoarea mare.

2

Puteti folosi si sos bechamel,sa fie putin mai moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac si cascaval