Lasagna cu spanac si ton

de ala_oancea in Lasagna, 27 Mai 2009 | 3842 vizualizari

 

Interesanta ...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr foi de lasagna
  • 300 gr spanac
  • 150 gr branza telemea
  • nucsoara
  • 3 conserve de ton (in sos picant cu ceapa si mazare am avut eu, oricum sa nu fie dor in ulei)
  • 300 gr pulpa de rosii
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc
  • sare
  • 100 gr cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si ton:

Foile de lasagna se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Se fierbe spanacul, se scurge si se amesteca cu telemeaua si putina nucsoara. Pulpa de rosii se amesteca cu usturoiul dat prin presa, sare si busuioc. Se aseaza o parte din sosul de rosii in tava si se formeaza straturi din foi de lasagna, umplutura cu spanac si ton. Deasupra se toarna restul de sos de rosii si se presara cascaval ras. Se pune la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute. Este delicios !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Lasagna cu spanac si ton 3643
retete culinare - Lasagna cu spanac si ton 3644
retete culinare - Lasagna cu spanac si ton 3645

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

02.06.2009, 10:22

Ari, si eu am cam strambat din nas la inceput, dar nu m-am putut abtine sa nu vad cum iese. Mie si sotului meu ne-a placut. Acuma depinde de gustul fiecaruia.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: