Lasagna rapida

de Andreea Baraboi in Lasagna, 13 Ian 2015 | 1687 vizualizari

 

Dupa o zi numai pe drumuri pt a pregati un pranz delicios si rapid am pregatit astazi pt familia mea. A fost delicios..

 

INGREDIENTE

  • 9 foi lasagna
  • Sosul
  • 500 g rosii cherry
  • 1 catel usturoi
  • Ulei de masline
  • Sare si piper
  • 2 oua
  • 6 carnaciori de pui
  • Parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna rapida:

Pentru sos.

Intr-o tigaita calim usturoiul taiat bucatele in ulei de masline dupa care adaugam rosiile cherry taiate cubulete si lasam sa se caleasca adaugam sare, piper si lasam sa se raceasca. Adaugam busuioc daca avem.

Intr-o tava de copt adaugam pe fundul acesteia putin sos si cateva bucatele de unt, adaugam 3 foi de lasagna peste care mai adaugam sos, sfarmam un ou,si taiem bucatele carnaciorii si presaram parmezan si punem alte trei foi de lasagna.

Pe stratul acesta folosim ca si la primul strat si incheiem cu ultimul strat de lasagna adica ultimele 3 foi. Acoperim cu sosul ramas si parmezan. Punem cateva bucatele de unt si dam la cuptor pt 30 min.

 

TIPS-URI

1

Am folosit 9 foi deoarece atat mai aveam si am folosit o tava mica.

2

Peste lasagna se poate adauga si un sos bechamel pt cine e doritor.

RETETA IN IMAGINI

Lasagna rapida-0
Lasagna rapida-1
Lasagna rapida-2

COMENTARII (5)

deyutzky 1

13.01.2015, 21:17

imi place

Bya Ralu 1

13.01.2015, 22:31

Bună

Panacris 1

14.01.2015, 08:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04