Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Mitinita in Dulciuri, 24 Sep 2011 | 5035 vizualizari
Ina 1
Si cand te gandesti ca astfel de bunatati costa pana la 100 lei/ kg in targuri.....
Mitinita 1
ce bine zici tu Ina,chiar ma miram la ultimul targ ce scumpe erau toate
LUK 1
super idee
luk
MotanLaOale 1
interesant ..... de incercat
jolygina 1
place
Criss 1
Interesant! N-am mai auzit/vazut pana acum asa ceva.
alinutzika 1
ce interesant! trebuie sa fie tare bun
aziz 1
Adina sarea de lamaie cand o scoti din cuptor ca nu trebuie sa se topeasca ci doar sa se lipeasca,eu am pus la cuptor cateva ore(5-6) bune la 50-75 grade
mona,multumesc,precis o sa incerc si eu ca mereu cer din comert. Nici eu nu stiu cum ii zice,maruntica mea ii zice serbet
Lau 1
trebuie sa fie bun
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 12:15
de laura_n 7
ieri la 17:28
pe 23.04 la 20:52
pe 23.04 la 18:55
de Bucataras 6
pe 23.04 la 10:49
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!