"Lecso" - tocana ungureasca

de Sim0na in Mancaruri de legume, 8 Aug 2012 | 8368 vizualizari

 

O reteta de la soacra mea!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fazanita
  • 3 oua gaina
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa medie
  • 3 rosii foarte coapte
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Lecso" - tocana ungureasca:

Rosiile le-am oparit, apoi le-am tocat marunt.

Am tocat marunt ceapa si ardeiul gras si l-am pus la calit in ulei. Cand a fost gata, am adaugat rosiile tocatesi am lasat putin sa se amestece aromele. Am batut ouale cu putina sare si piper, si le-am adaugat amestecului de legume. Am amestecat bine pentru a se praji oul pe toate partile.

Am papat cu paine unsa cu crema de branza cu smantana de la Delaco si cu bucati de rosie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra ""Lecso" - tocana ungureasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Zamfira 1

09.08.2012, 16:34

RuxyRux 1

09.08.2012, 20:23

Trebuie sa fie deliciu! Ce frumoasa esti Simo!

Sim0na 1

09.08.2012, 20:50

antici_gabytza
Zamfira
RuxyRux, este foarte bun! Sar`mana de compliment poza asta este mai veche

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume