Legume gratinate

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2012 | 7271 vizualizari

 

Pentru pranz.

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 brocolli
  • 1 dovlecel
  • 150 g ciuperci
  • 100 g smantana
  • 4 oua
  • cascaval
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gratinate:

Cartofii se fierb in coaja.Dupa ce s-au racit se curata si se taie felii.

Dovlecelul se curata de coaja,se taie in doua apoi in lung si rezulta 8 bucati,apoi se fierbe in apa cu sare.

Brocolli se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.

Ungem tava Pyroflam cu putin ulei si aranjam feliile de cartofi.Deasupra aranjam brocolli ,dovlecelul si ciupercile.

Cela 4 oua se bat cu furculita si se amesteca cu smantana.Se toarna peste amestecul din tava.

Se presara cascaval ras si se da la cuptor pana cand se incheaga oul.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si morcovi.Imi dau seama acum,cand este gata, ca ar fi fost un amestec de culori mult mai frumos.Nu-i nimic,data viitoare.

2

Si am uitat ceva : zemurile in care au fiert dovlecelul si brocolli nu le-am aruncat.Le-am dat mamei mele care le-a folosit si a iesit o ciorbita cu cartofi...ca la mama acasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gratinate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval