Legume Gratinate

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2014 | 1852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr amestec legume{din comert],
  • sare,
  • 200 ml lapte,
  • 2 linguri smantina,
  • 2-3 oua,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 150 gr cascaval,
  • 60 gr unt+ pt uns tava,
  • piper alb,
  • apa pt. fiert legumele.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume Gratinate:

Punem intr-o oala apa cu putina sare la fiert cind credem ca da in fiert apa adaugam legumele si le lasam sa fiarba putin pt. a se inmuia, pina fierb legumele punem si facem din lapte si smantina, ouale batute un fel de sos.tocam patrunjelul si il adaugam si pe el in acest sos. Radem cascavalul, taiem untul cubulete.

Ungem o tava cu unt si punem legumele fierte condimentam de sare si piper apoi turnam compozitia cu ou si lapte, smantina, presaram cascavalul si citeva cubulete de unt. Bagam la cuptor preincalzit la 180 grade si lasam sa se rumeneasca frumos. Apoi puteti servi. Pofta Buna!!

 

TIPS-URI

1

Puteti pune si alte legume.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Legume Gratinate 322963
retete culinare - Legume Gratinate 322964
retete culinare - Legume Gratinate 322965
retete culinare - Legume Gratinate 322966
retete culinare - Legume Gratinate 322967
retete culinare - Legume Gratinate 322968
retete culinare - Legume Gratinate 322969
retete culinare - Legume Gratinate 322970
retete culinare - Legume Gratinate 322971
retete culinare - Legume Gratinate 322972

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29