Legume Gratinate

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2014 | 4255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr amestec legume{din comert],
  • sare,
  • 200 ml lapte,
  • 2 linguri smantina,
  • 2-3 oua,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 150 gr cascaval,
  • 60 gr unt+ pt uns tava,
  • piper alb,
  • apa pt. fiert legumele.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume Gratinate:

Punem intr-o oala apa cu putina sare la fiert cind credem ca da in fiert apa adaugam legumele si le lasam sa fiarba putin pt. a se inmuia, pina fierb legumele punem si facem din lapte si smantina, ouale batute un fel de sos.tocam patrunjelul si il adaugam si pe el in acest sos. Radem cascavalul, taiem untul cubulete.

Ungem o tava cu unt si punem legumele fierte condimentam de sare si piper apoi turnam compozitia cu ou si lapte, smantina, presaram cascavalul si citeva cubulete de unt. Bagam la cuptor preincalzit la 180 grade si lasam sa se rumeneasca frumos. Apoi puteti servi. Pofta Buna!!

TIPS-URI

1

Puteti pune si alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume Gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogacele cu branza de burduf si cascaval