Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut

de naomy in Mancaruri de legume, 16 Feb 2012 | 9149 vizualizari

 

Am inventat aceasta reteta ,deoarece ador branzeturile si legumele ,in opinia mea o combinatie de milioane,si cel mai important ca a placut piticului meu ,...va dati seama ce bun a iesi nu ! dar asta va las pe voi sa vedeti si sa apreciati .

 

INGREDIENTE

  • 9 cartofi potriviti
  • 1 gogosar rosu mare
  • 1 rosie mare de gradina
  • 1 dovlecel potrivit
  • 1 vanata
  • 1 morcov mare
  • 1 praz ( fara frunze)
  • 1 fir patrunjel crud
  • 2-3 linguri Philadelphia
  • 200 gr cubulete de cascaval de capra
  • 50 -60 mil unt topit
  • un vf cutit busuioc
  • sare si condimente dupa preferinta.
  • o folie de aluminiu pt acoperit .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut:

Dupa cum o sa observati in imagini, am pregatit un vas de lut in care am adaugat untul topit si am taiat rondele fiecare leguma si le-am asezat uniform. Am inceput cu cartofii, urmati de morcov, gogosar, vanata, dovlecelul, prazul, apoi am presarat cu sare si busuioc si am asezat rondelele de rosii si firul de patrunjel. Am invelit vasul de lut cu folia de aluminiu si am dat la cuptorul incins la 180 grade cam 25-30 minute.

Dupa parcursul celor 25 de minute se scoate vasul din cuptor, se inlatura folia si se mai da cam 5 -8 minute pana se gratineaza rosiile si primesc un aspect auriu, apoi se adauga philadelphia si bucatelele de cascaval de capra si se mai lasa cam 5 minute. Se pot servi calde sau reci in functie de preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gratinate la cuptor cu cascaval de capra in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

naomy 1

17.02.2012, 01:37

multumesc feteleor ma bucur ca va plac

horia 1

19.02.2012, 23:55

iar am revenit la preparatul tau...imi place sa-l admir.

naomy 1

21.02.2012, 12:53

iti multumesc inca o data

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate cu cascaval si oua