Legume la cuptor

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2013 | 1513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • o ceapa de apa
  • 4 ardei
  • 2 morcovi
  • 2 vinete
  • 4 graunti usturoi
  • 0 jumatate ceasca de ulei
  • sare, piper dupa gust
  • marar verde
  • o cana ( mai mica) de apa
  • 4 rosii
  • 7-8 boabe de corinadru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Cartofii, morcovii se curata, se spala si se portioneaza. ceapa se curata, se spala si taie solzisori mai mari, usturoiul se iate feliute, dupa ce a fost curatat. Vanata se curata de coaja, se taie rondele, se sareza si se da de-o parte timp de 10 minute. Rosiile se spala si se taie rondele sau solzi mai mari.

Cand toate ingredientele sunt pregatite se pun intr-o tava. Se sareaza, se pipereaza, se pune coriandru, se stropesc cu ulei si se amesteca cu doua linguri lemn pentru a se omogeniza cu condimentele. Cand sunt gata se adauga apa si se pune la cuptor. La jumatatea timpului se adauga si rosiile.

Se servesc ca atare sau pot fi garnitura la un fel de baza.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Legume la cuptor 256940
retete culinare - Legume la cuptor 256941
retete culinare - Legume la cuptor 256942

COMENTARII (23)

Valclaudia 1

03.09.2013, 22:58

Corinuta 1

03.09.2013, 23:09

Foarte gustos si sanatos!

alilianaa 1

04.09.2013, 08:32

Dya, Claudia, Karla, Corina, multumesc cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21