Legume la cuptor cu telemea, carnaciori si oua

de ala_oancea in Porc, 5 Oct 2009 | 2094 vizualizari

 

Se face usor si repede, iar combinatia este super buna :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1/2 conserva porumb
  • marar
  • 150 gr telemea
  • 12 carnaciori picanti
  • 4 oua
  • sare, piper, boia
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor cu telemea, carnaciori si oua:

Se curata si se taie cartofii, ceapa si gogsarul. Se aseaza in tava, se adauga porumbul, mararul tocat si carnaciorii crestati la capete. Se stropesc cu putin ulei, se condimenteaza si se amesteca. Se pun la cuptor, iar cand sunt aproape gata se scoate tava, se presara telemeaua rasa si se sparg ouale deasupra. Se mai da la cuptor pentru 5 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Legume la cuptor cu telemea, carnaciori si oua 8455
retete culinare - Legume la cuptor cu telemea, carnaciori si oua 8456
retete culinare - Legume la cuptor cu telemea, carnaciori si oua 8457

COMENTARII (4)

PapaBun 1

14.10.2009, 14:30

La ingredientele pe care le-ai folosit era mai indicat uleiul de masline. Te rog, nu mai folosi ulei vegetal sau de floarea soarelul .
Arata foarte bine, bravo!

rivka 1

14.10.2009, 14:46

si eu mai folosesc ulei de floarea soarelui pt asa ceva...foarte putin e drept, uleiul de masline in cuptor e la fel de nasanatos....si de ce sa nu foloseasca? vad ca iti plac fructele de mare, stii ca sunt una dintre cele mai nesanatoase alimente???adica eu inteleg ca peste tot se incearca acum sa se promoveze cat mai sanatos, etc dar sa stii ca uleiul de masline gatit la temp mari e mai nesanatos ca cel de floarea soarelui chiar...
asa pot spune si eu nu mai manca fructe de mare...sunt de-a dreptul periculoase pt sanatate...
sper ca nu te superi dar asa e....

pune si tu o reeteta papabun sa ne convingi ca stii sa gatesti

ala_oancea 1

14.10.2009, 21:02

Folosesc de obicei ulei de masline ... dar la reteta asta nu mai aveam pe stoc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!