Legume la tigaie

de Moni_alex in Mancaruri de legume, 21 Ian 2016 | 3344 vizualizari

 

Gustoase si rapid de preparat!

 

INGREDIENTE

  • o vanata
  • un dovlecel
  • 200 g rosii cherry sau prunisoare
  • o ceapa rosie
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras galben
  • un catel de usturoi
  • 3-4 frunze de busuioc proaspat
  • 100 ml ulei de masline extravirgin
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Se spala si se usuca vanata, dovlecelul si ardeiul. Se taie cuburi de aproximativ 2 cm.

Se curata ceapa si o taiam julienne.

Rosiile se spala si se taie pe jumatate.

Incingem uleiul intr-o tigaie mai mare la foc mediu si adaugam catelul de usturoi curatat si ceapa. Prajim pana se inmoaie. Apoi adaugam ardeii, dupa cateva minute vanata si dupa 5 minute dovlecelul.

Prajim cateva minute, apoi adaugam rosiile si condimentam cu sare si piper si mai fierbem lcateva minute la foc mic.

Spalam si uscam 3-4 frunze de busuioc proaspat si ornam pe farfurie.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Legume la tigaie