Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Gustoase si rapid de preparat!
Se spala si se usuca vanata, dovlecelul si ardeiul. Se taie cuburi de aproximativ 2 cm.
Se curata ceapa si o taiam julienne.
Rosiile se spala si se taie pe jumatate.
Incingem uleiul intr-o tigaie mai mare la foc mediu si adaugam catelul de usturoi curatat si ceapa. Prajim pana se inmoaie. Apoi adaugam ardeii, dupa cateva minute vanata si dupa 5 minute dovlecelul.
Prajim cateva minute, apoi adaugam rosiile si condimentam cu sare si piper si mai fierbem lcateva minute la foc mic.
Spalam si uscam 3-4 frunze de busuioc proaspat si ornam pe farfurie.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult