Legume si carne la Wok

de Panacris in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2011 | 5809 vizualizari

 

Cautand prin congelator am gasit cate o punguta ramasa, ratacita din diversele legume puse asta toamna. Le-am combinat cu bucatele de carne de porc (la noi fara carne e mai complicat!!!) si s/a mancat pana la ultima inghititura.
Pofta buna!!!

 

INGREDIENTE

  • vinete cubulete din congelator cca. 200 gr
  • ardei cubulete din congelator cca. 100 gr.
  • morcovi cubulete din congelator cca. 100.gr
  • fasole verde si galbena din congelator cca. 200 gr
  • ceapa 200 gr.
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • bucatele de carne porc cca. 500 gr
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume si carne la Wok:

Ceapa se curata si se taie fideluta. Se caleste in tigaia wok cu un pic de ulei de masline si apa. Se adauga legumele din congelator. Se potriveste de sare, piper si boia. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand e patrunsa carnea.

Se poate servi cu garnitura de orez, dar si cu paine e delicioasa.

TIPS-URI

1

pentru cei care tin post carnea se poate inlocui cu ciuperci

2

se poate folosi oricare tip de carne

3

vinetele au fost curatate semiprajite in ulei si puse la congelator din toamna

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume si carne la Wok" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

elena1988 1

14.03.2011, 17:59

kamy 1

14.03.2011, 20:23

si noi suntem carnivori papa bun

LUK 1

14.03.2011, 23:15

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot