Legume si carne la Wok

de Panacris in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2011 | 2661 vizualizari

 

Cautand prin congelator am gasit cate o punguta ramasa, ratacita din diversele legume puse asta toamna. Le-am combinat cu bucatele de carne de porc (la noi fara carne e mai complicat!!!) si s/a mancat pana la ultima inghititura.
Pofta buna!!!

 

INGREDIENTE

  • vinete cubulete din congelator cca. 200 gr
  • ardei cubulete din congelator cca. 100 gr.
  • morcovi cubulete din congelator cca. 100.gr
  • fasole verde si galbena din congelator cca. 200 gr
  • ceapa 200 gr.
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • bucatele de carne porc cca. 500 gr
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume si carne la Wok:

Ceapa se curata si se taie fideluta. Se caleste in tigaia wok cu un pic de ulei de masline si apa. Se adauga legumele din congelator. Se potriveste de sare, piper si boia. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand e patrunsa carnea.

Se poate servi cu garnitura de orez, dar si cu paine e delicioasa.

 

TIPS-URI

1

pentru cei care tin post carnea se poate inlocui cu ciuperci

2

se poate folosi oricare tip de carne

3

vinetele au fost curatate semiprajite in ulei si puse la congelator din toamna

RETETA IN IMAGINI

Legume si carne la Wok-0
Legume si carne la Wok-1
Legume si carne la Wok-2
Legume si carne la Wok-3

COMENTARII (10)

elena1988 1

14.03.2011, 17:59

kamy 1

14.03.2011, 20:23

si noi suntem carnivori papa bun

LUK 1

14.03.2011, 23:15

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41