Legume umplute cu curcan si orez integral

de mihaelar63 in Curcan, 26 Iun 2015 | 2658 vizualizari

 

Kapia, vinata, dovlecel, umplute cu carne tocata din piept de curcan si coapte la cuptor. Delicioase!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 ardei kapia rosii
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 400 g piept curcan dezosat fara pelite
  • 1 ou
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 1 bucata praz tocat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3 linguri orez integral
  • 1 lingurita oregano uscat
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 1 pahar bulion rosii
  • 1 pahar smantana
  • rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume umplute cu curcan si orez integral:

  1. Kapia se curata, se spala, se taie jumatati, se pun in tava.
  2. Vinata si dovlecelul se spala, se curata, se scobesc si se aseaza in tava .
  3. Sarati legumele.
  4. Carnea de curcan se macina impreuna cu jumatate din patrunjelul verde si miezul vinetei si al dovlecelului [ ramase de la scobitul legumelor]
  5. Se calesc usor ceapa si prazul in putin ulei. Adugati amestecul de carne tocata.
  6. Condimentati cu sare, piper si oregano. Adugati 50 ml bulion atit cat amestecul sa  se caleasca usor pana carnea incepe sa se albeasca.
  7. Lasati umplutura sa se raceasca  si amestecati cu orezul integral si un ou intreg.
  8. Cu aceasta umplutura umpleti legumele din tava .Printre legume se toarna sucul de rosii si se stropeste cu ulei.
  9. Tava se acopera cu o bucata de hartie de copt, fara sa se impacheteze [ dorim ca umplutura sa nu se arda pe deasupra ].
  10. Dati tava la cuptor 30 minute pana cand legumele sunt patrunse .
  11. Serviti preparatul cu smanatna, patrunjel verde si rosii.

TIPS-URI

1

Orezul integral este foarte gustos si sanatos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute cu curcan si orez integral" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu carnita de curcan