Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cu un gust placut, usor acrisor...aluatul umed da senzatia ca e insiropat:)
-Se mixeaza margarina cu zaharul tos si ouale.
-Se spala lamaile cu apa fierbinte; se rade coaja si se stoarce sucul. Se pun deoparte 2 linguri de suc (pt glazura).
-Restul de suc de lamaie si coaja de lamaie se inglobeaza in compozitia de ou.
-Faina se amesteca impreuna cu amidonul, praful de copt si bicarbonatil si se adauga la compozitie
-Se mixeaza bine pana se inglobeaza toata faina
-Cuptorul se incinge la 200 grade, se ung formele sau se tapeteaza cu suporturi din hartie pentru briose, se introduce inauntru aluatul
-Se coc cca 25 min.
Glazura: se amesteca sucul de lamaie pastrat cu zaharul pudra si se orneaza muffinsii
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult