Limba de vita cu masline la Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooking, 10 Iun 2016 | 404 vizualizari

 

Reteta luata de la Oana, a fost gata in 3 ore jumatate, Oana am vazut ca a lasat-o 6 ore

 

INGREDIENTE

  • limba de vita circa 800 gr
  • masline negre
  • 150 ml suc de rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu masline la Crock-Pot:

Se pune pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa si 2 linguri otet si sare.

Cand incepe sa fiarba apa se pune limba spalata si se acopera cu un capac.

Se da in clocot 3-4 minute,dupa care se ia de pe foc si se lasa in apa calda inca vreo 10 minute.

Se scoate pe un tocator limba de vita si se curata de grasime si de partea alba,se taie in bucati de 2 cm.

Se aranjeaza in vasul de la aparat,deasupra punem ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri.

Se pun condimentele,foile de dafin,maslinele,vinul si pasta de rosii.

Se seteaza slow cooker-ul pentru functia high pentru 3:30.

Se serveste cu piure de cartofi.

 

RETETA IN IMAGINI

Limba de vita cu masline la Crock-Pot-0
Limba de vita cu masline la Crock-Pot-1
Limba de vita cu masline la Crock-Pot-2
Limba de vita cu masline la Crock-Pot-3
Limba de vita cu masline la Crock-Pot-4
Limba de vita cu masline la Crock-Pot-5

COMENTARII (22)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

11.06.2016, 20:05

roxana_simona

roxana_simona 1

12.06.2016, 23:50

super

Bya Ralu

Bya Ralu 1

12.06.2016, 23:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!