Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mai intai am pus apa si zaharul intr-un ibric pe foc mic pentru cateva minute, fara sa clocoteasca, ci doar sa se topeasca zaharul. Am lasat sa se racoreasca. Pepenele l-am curatat de coaja si seminte, l-am taiat cuburi – mie mi-au iesit doua cani mari de mixer. Cu un blander vertical am pasat bucatile de pepene. Sucul rezultat l-am trecut prin sita, eliminand pulpa ramasa. O jumatate de lamaie am taiat-o feliute, iar restul le-am stros. In sucul de pepene am pus siropul, zeama de lamaie si bucatile de lamaie, si frunzele de menta.
Cine vrea un pahar?!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult