Limonada proaspata de lamaie

de Bya Ralu in Bauturi, 11 Mai 2012 | 2402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 lamai
  • 1 portocala
  • 1 kiwi
  • pentru sirop:
  • 300 ml zahar
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limonada proaspata de lamaie:

Se pune zaharul impreuna cu 200 ml de apa la incalzit, se amesteca din cand in cand, iar dupa ce a dat un clocot se opreste focul si se lasa la racit. Lamaile se storc bine, portocala si kiwi se taie cubulete, se adauga intr-o oala mare, se pune si sucul de lamaie, se adauga si jumatate de lamaie taiata felii, adaugam si siropul racit si se adauga cca 4-5 l de apa, depinde de gustul fiecaruia.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Limonada proaspata de lamaie 162270
retete culinare - Limonada proaspata de lamaie 162271

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

11.08.2013, 22:39

MotanLaOale 1

22.01.2014, 11:07

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:33

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S