Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati

de irena in Paste, 21 Mar 2012 | 1795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr linguine
  • 100 gr carnati afumati(chorizo sau cabanos),
  • 1/2 ardei gras galben,
  • 1/2 chili,
  • 2 linguri ulei masline,
  • 750 ml suc rosii,
  • 50 ml smantana,
  • sare,
  • 1 lingura zahar.
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati:

Fierb pastele comform instructiunilor de pe ambalaj ,le scurg si le las deoparte.

Calesc ptr 5 min in ulei ,carnatii taiati cubulete,adaug ardeiul si chili taiat cubulete si continui calirea ptr inca 3 min,apoi adaug sucul de rosii,sarea si zaharul si las pe foc mic cca 30 min,adaug smantana si inchid focul.

Amestec sosul cu pastele fierte si rad parmezan deasupra.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati-0
Linguine alla salsiccia - Linguine cu carnati-1

COMENTARII (14)

iri_iri 1

21.03.2012, 20:58

Sim0na 1

21.03.2012, 20:58

Bun, bun!

mamaieelena 1

22.03.2012, 10:43

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04