Linguine con pollo e mozzarella

de Bya Ralu in Spaghete, 23 Aug 2012 | 4437 vizualizari

 

Sunt atat de delicioase pastele astea....de te lingi pe degete:)))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga de linguine de la molisana
  • 1/2 piept de pui
  • 1 lingura bulion
  • 2 rosii coapte
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 felii de mozzarella
  • parmezan ras
  • 1 ceasca de sampanie sau vin alb
  • cimbru,busuioc,frunze de ardei picant,sare,piper,patrunjel maruntit uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linguine con pollo e mozzarella:

Pieptul de pui se taie cubulete si se pune la calit in unt impreuna cu usturoiul strivit. Ceapa, morcovul si rosiile se taie marunt sau se baga in robotul de bucatarie (eu asa am facut). Toata compozitia se adauga in tigaie peste pui, se adauga condimentele si putina apa si se lasa la fiert 15 minute, se mai completeaza cu apa cand mai este nevoie. Cand e aproape gata se pune 1 lingura de bulion si sampania (sau vinul), se pun cuburile de mozzarella si putin parmezan ras.

Separat intr-o oala se pune apa si sare, iar cand apa fierbe se adauga pastele. Cand sunt gata pastele se clatesc cu apa calduta si se adauga in tigaie.

Se servesc cu parmezan! Pofta mare!

TIPS-URI

1

Nu trebuie sa lipseasca un pahar de sampanie

Daca ti-a placut reteta noastra "Linguine con pollo e mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui si sos de vin