Linte batuta cu ceapa caramelizata

de Valclaudia in Mancaruri de post, 4 Iun 2016 | 12449 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 800gr. linte uscata rosie
  • 800ml apa plata
  • cca 20 ml ulei de floarea soarelui
  • sare si piper dupa gust
  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia rosu
  • cca 20ml ulei
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • marar verde proaspat uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte batuta cu ceapa caramelizata:

Lintea se clateste in apa rece apoi se pune la fiert la foc potrivit in 800ml apa plata.

Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana incepe sa se zdrobeasca.

Adaugam 20 ml ulei de floarea soarelui si amestecam sa se omogenizeze.

Cepele si ardeiul se curata si se spala,apoi le tocam si le punem la calit in tigaie cu 20 ml ulei de floarea soarelui.

Adaugam la final 1 lingurita boia dulce de ardei si presaram marar verde proaspat tocat.

Portionam si servim.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate servi calda dar si rece e la fel de buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte batuta cu ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

04.06.2016, 23:01

simona72 1

08.06.2016, 09:14

Chiar faina ideea! Linte n-am facut, doar naut...super ce ai facut tu aici!

Panacris 1

26.03.2017, 12:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supă cremă de fasole