Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Lintea se pune in apa rece,se clateste si se strecoara.
Carnatu se prajeste intr o tigaie cu ulei.Cand e gata se scoate pe o farfurie.
Lintea se pune cu apa multa si sare intr-o cratita sa fiarba circa 30-40 minute.
Cand e gata se scurge de apa.
Ceapa se toaca marunt,morcovul rondele si se pun la calit peste uleiul in care am prajit carnatul.
Se pune lintea intr-o cratita putin ulei de masline,legumele calite, condimentele si carnatul taiat felii, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pentru 10-15 minute, pana se fierb legumele. La sfarsit se adauga si bulionul cu putina apa.
Se serveste cald
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult