Linte rosie cu muschiulet de porc

de mihaelar63 in Porc, 11 Feb 2014 | 1798 vizualizari

 

Eu de cum vad linte rosie, rapid ma energizeaza. Dar se pare ca da energie si prin consumul ei. Mai multe informatii gasiti aici http://bioaddict.ro/blog/corpul-meu/lintea-beneficii-pentru-organism/ Si o informatie demna de tinut cont: o cana de linte fiarta are doar 200 calorii. Lintea este mai bine tolerata si digerata decat fasolea. Singurul meu regret este ca nu-si pastreaza culoarea dupa fierbere

 

INGREDIENTE

  • 2 cani linte
  • 2 tije telina verde
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri praz tocat
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 500 gr muschiulet porc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte rosie cu muschiulet de porc:

Spalati lintea si o puneti la infoiat in multa apa , minim o ora .

Atentie isi tripleaza volumul.

Fierbeti lintea in apa sarata  30 minute .

Spalati si tocati legumele . Caliti-le usor in ulei .

Adaugati lintea peste legumele prajite .Dregeti gustul cu sare si piper .

Feliati muschiuletul il condimentati si serviti alaturi de linte .

 

TIPS-URI

1

Daca essssssssssxcluzi carnea ai o mancarica de post delicioasa !!!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Linte rosie cu muschiulet de porc 297466
retete culinare - Linte rosie cu muschiulet de porc 297467
retete culinare - Linte rosie cu muschiulet de porc 297468
retete culinare - Linte rosie cu muschiulet de porc 297469
retete culinare - Linte rosie cu muschiulet de porc 297470
retete culinare - Linte rosie cu muschiulet de porc 297471
retete culinare - Linte rosie cu muschiulet de porc 297472
retete culinare - Linte rosie cu muschiulet de porc 297473
retete culinare - Linte rosie cu muschiulet de porc 297474
retete culinare - Linte rosie cu muschiulet de porc 297475

COMENTARII (17)

Alina26 1

11.02.2014, 17:19

ce bunatate!!!!

_Alina_ 1

12.02.2014, 09:30

MOKUSKA 1

30.04.2014, 09:28

imi place lintea mult, mai ales cea galbena!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21