Lipie cu ciuperci

de pity19 in Pizza, 21 Mai 2014 | 1274 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru o lipie! Am folosit :
  • 400 gr faina
  • un plic drojdie
  • 150-200 ml apa
  • o lingurita sare
  • un varf lingura zahar
  • 1 lingura oregano
  • jumatate de ardei rosu
  • jumatate de ardei galben
  • 50 gr branza sarata de vaca
  • 100 gr ciuperci la borcan taiate
  • 50 gr cascaval Delaco
  • un ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie cu ciuperci:

 Adaugam faina intr-un vas , dupa care sarea , zaharul , drojdia , oregano , iar pentru inceput punem doar 100 ml apa calda , framantam , se mai adauga treptat apa cat mai este nevoie pentru a nu iesi un aluat prea lipicios sau prea tare! Luam o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt , intindem aluatul si dam forma cu o farfurie rotunda , punem lipia in tava , ungem cu oul batut , adaugam ardei rosu si galben pe care l-am clatit bine si l-am taiat marunt , ciupercile , branza si cascavalul date pe razatoare! Dam la cuptorul preincalzit la 180 gr pentru cca 30 de minute!

 

TIPS-URI

1

Nu am lasat aluatul la odihnit pentru ca el oricum se umfla putin in cuptor si nu mai este nevoie !

2

Am intins lipia foarte subtire!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Lipie cu ciuperci 320969
retete culinare - Lipie cu ciuperci 320970
retete culinare - Lipie cu ciuperci 320971
retete culinare - Lipie cu ciuperci 320972
retete culinare - Lipie cu ciuperci 320973
retete culinare - Lipie cu ciuperci 320974
retete culinare - Lipie cu ciuperci 320975
retete culinare - Lipie cu ciuperci 320976
retete culinare - Lipie cu ciuperci 320981

COMENTARII (6)

Rocsi 1

21.05.2014, 20:15

Buna.

pity19 1

21.05.2014, 20:39

multumesc!

marcela1979 1

22.05.2014, 12:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S