Lipie de pe Somes

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2010 | 2798 vizualizari

 

din ciclul : ce gustare faci la ora 1 noaptea cu ce ai in frigider,sa oferi invataceilor ce sunt in sesiune .

 

INGREDIENTE

  • 3 lipii
  • 3 carnati
  • 3 castraveti murati
  • 1 ceapa rosie 
  •  300 gr cartofi taranesti cu ceapa
  • ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie de pe Somes:

  1. carnati se prajesc .
  2. pe fiecare lipie se repartizeaza in mod egal ingredientele .
  3. decorati cu ketchup.
 

TIPS-URI

1

preparatul a fost servit insotit de o bere , da mica .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Lipie de pe Somes 14898
retete culinare - Lipie de pe Somes 14899
retete culinare - Lipie de pe Somes 14900
retete culinare - Lipie de pe Somes 14901

COMENTARII (4)

rivka 1

26.01.2010, 12:41

hehe asa mamica sa tot ai care iti gateste la ora 1 noaptea , bun bun...

Bunica 1

26.01.2010, 20:06

Ce nu face o mama pentru puiul ei ! Face lipii la unu din noapte.Da stiu ca ai niste carnati suculentiiii... Asa mama ,mai zic si eu

Teo 1

26.01.2010, 23:16

ir imi place farfuria!dar si aperitivul!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21