Lipie umpluta

de Dulceatadetrandafiri in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2011 | 6311 vizualizari

 

Iata ce iese cand ai doar cateva ingrediente la indemana si termometrul te tine departe de bucatarie. Secretul gustos este lipia proaspata, iar umplutura o poti inventa ad-hoc :) .

 

INGREDIENTE

  • 5 lipii 
  • 200 gr cascaval
  • 150 gr sunca taraneasca (sau alt mezel, bucatele de friptura, etc)
  • 2-3 linguri masline fara samburi
  • 2-3 legaturi de ceapa verde
  • crema de branza
  • sare, piper, marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie umpluta:

Sunca se taie bucati, ceapa marunt, maslinele rondele, iar cascavalul se rade intr-o clipita cu Moulinex Fresh Express.
Fiecare lipie se unge cu crema de branza. Pe jumatate din lipie se presara bucatele de sunca, putina ceapa taiata, masline, se acopera cu cascaval ras, se presara marar, sare si piper dupa gust si se pliaza.

Se pun rand pe rand lipiile in tigaia incinsa, cate 2 min pe fiecare parte pana cand cascavalul s-a topit iar lipia e rumena. Se pot servi calde sau reci, eventual cu o salata racoroasa de rosii alaturi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie umpluta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lipie de orez spaniola