Luscos

de Ubulika in Supe, 16 Mai 2010 | 2305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate de varza
  • 1 legatura cimbru uscat si marar
  • 300g carne de porc sau pui(se poate si kaizer)
  • 2-3 linguri faina 
  • 2-3 linguri bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Luscos:

Se fierbe carnea,se spumeaza.Dupa 30-35 minute se pune varza taiata bucatele,mararul si cimbrul.

Se lasa la fiert pana e fiarta si varza.Facem un rantas  din faina ,ulei si bulion,se pune in supa si se mai lasa 15 minute.Se serveste cu smantana .

 

COMENTARII (5)

Ubulika

Ubulika 1

16.05.2010, 19:23

Multzu
eu manan smantana cu supa nu supa cu smantana

lia maria

lia maria 1

17.05.2010, 15:25

foarte buna chiar azi ma gandeam ca trebue sa fac si eunu am mai facut demult

cory

cory 1

28.05.2010, 13:56

o bunatate.........mancare de la bunica......

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!