Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american

de scortisoara in Paste, 20 Sep 2014 | 9882 vizualizari

 

Buna! Am revenit pe site dupa mult timp, cu prima mea reteta video. Tind sa evoluez in ceea ce priveste montaj/sunet, si sunt foarte entuziasmata de acest nou proiect al meu.
Va las cu mac and cheesul pana data viitoare :D!

 

INGREDIENTE

  • Paste (eu am folosit o punga de 500 de grame de farfalle)
  • un bol de cascaval ras
  • 100g unt
  • 3 cani de lapte
  • sare
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american:

Punem la fiert apa pentru paste, in care adaugam o lingura de sare. Cand incep a clocoti, adaugam pastele si fierbem conform timpului inscriptionat pe pachet.

In alta oala topim untul si adaugam faina, omogenizand pentru a obtine o pasta. Lasam 3 -4 minute pe foc, in timp ce amestecam, pentru a se coace amidonul din faina. Adaugam laptele , cana cu cana in timp ce amestecam incontinuu. Rezultatul trebuie sa fie o crema, asemenea celei pentru eclere sau alte prajituri :) Adaugam sarea si condimentele, eu am foosit cimbru si piper negru. Dupa aceea, inchidem focul si punem cascavalul in timp ce amestecam. Facem acest lucru pana se topeste.

Intr-o tava unsa cu ulei, punem pastele fierte si deasupra sosul. Amestecam, radem cascaval deasupra, punem ulei si presaram cu pesmet. Dam la cuptor pentru 30 -40 de minute sau pana cand devine auriu deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu brânză la cuptor