Macaroane cu branza de burduf

de nilgun in Paste, 6 Iul 2013 | 2994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. macaroane
  • 300 gr. branza de burduf
  • sare
  • ulei de masline
  • 2oua proaspete
  • iaurt apoximativ 100 de gr.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza de burduf:

Macaroanele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei aproximativ 10 minute. Cata acestea fierb , zdrobim branza de burduf cu o furculita, batem cele 2 oua si le amestecam cu iaurtul. 

Dupa ce macaroanele au fiert, se scurg si se aseaza 1/3 din cantitatea de macaroane intr-un vas yena, care in prealabil a fost uns cu ulei de masline. Peste se pune 1/3 din branza de burduf si un strop ulei de masline. se continua operatiunea pana se termina cantitatea de branza si macaroane. 

Deasupra se toarna ouale amestecate cu iaurtul.

Se serveste taiat in patratele cu cate o lingura de iaurt deasupra.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Macaroane cu branza de burduf 242347
retete culinare - Macaroane cu branza de burduf 242348
retete culinare - Macaroane cu branza de burduf 242349
retete culinare - Macaroane cu branza de burduf 242350
retete culinare - Macaroane cu branza de burduf 242351
retete culinare - Macaroane cu branza de burduf 242352
retete culinare - Macaroane cu branza de burduf 242353
retete culinare - Macaroane cu branza de burduf 242354
retete culinare - Macaroane cu branza de burduf 242355

COMENTARII (21)

nilgun 1

06.07.2013, 23:40

ms

Paulici 1

13.07.2013, 17:38

fffffff bun!!!

nilgun 1

13.07.2013, 18:35

mulrumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25