Macaroane cu branza sarata

de gab_s19 in Paste, 21 Oct 2013 | 46486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. paste (orice fel)
  • 350 ml. lapte
  • 200 gr. cascaval ras (sau branza proaspata)
  • 70 gr. unt
  • o lingura de faina
  • sare si piper (dupa gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza sarata:

Pastele se pregatesc conform indicatiilor de pe pachet. Dupa ce acestea s-au fiert, se lasa intr-o sita sa se scurga foarte bine.

 

Sosul
In tigaia rece se pune untul si se topeste usor la foc mijlociu, dupa care se adauga lingura de faina si se amesteca foarte bine pentru a nu se forma cocoloase. Cand incepe sa faca usor spuma, se adauga laptele si se amesteca pana cand se ingroasa. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se trage apoi tigaia de pe foc si se adauga cascavalul (branza) ras (a) si se amesteca pana cand acesta s-a topit. Daca branza este deja sarata, nu se mai adauga sare in sos decat la sfarsit, daca este cazul.
Peste sosul de branza cald se pun pastele si se amesteca foarte bine pe foc mic pana cand pastele sunt complet acoperite de sos.
Se servesc fie calde de pe foc, fie reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

21.10.2013, 14:25

Rocsi 1

21.10.2013, 18:52

laura_n 1

22.10.2013, 16:00

super, bagam la seif si chiar ii fac teroristului

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza si stafide