Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana

de bianca92 in Porc, 17 Mar 2014 | 6963 vizualizari

 

Am avut o pofta ieri pe ceva cu multa smantana si m-am gandit la papricas dar nu am avut carne de pui si parca nu am avut chef nici sa fac galuste (desi se fac repede). Asa ca am "talnit" macaroanele astea cu carne si mult sos de smantana.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 500 gr cotlet de porc
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 lingura mare legume rase foarte marunt (eu le am gata pregatite din borcan cu multa sare, dar daca nu aveti puteti pune delicat)
  • sare
  • piper
  • boia
  • 300 gr smantana
  • 500 ml apa
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana:

Pastele se fierb in apa cu sare dupa care se strecoara. Se piseaza usturoiul si se caleste cu o lingura de ulei.  Se adauga sare, piper, putina boia, 100 gr smantana si putin busuioc dupa care adaugam pastele peste sos si amestecam bine.

Carnea se taie cuburi, si ceapa se toaca marunt si se caleste cu o lingura de ulei. Se adauga pasta de ardei, legumele rase (sau delicatul), sarea, piperul, boia, dupa care se adauga si carnea si se amesteca pana se deschide putin la culoare. Apoi adaugam apa. Cand e aproape gata carnea, se prepara un amestec din o lingura de faina si 200 gr smantana care se toarna peste carne si se mai lasa pe foc pana se ingroasa putin sosul. La final se adauga patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc