Macrou afumat

de Ina in Peste, 2 Ian 2011 | 60127 vizualizari

COMENTARII (23)

Mitinita 1

02.01.2011, 11:46

eu n-am nici cum sa le afum nici unde,dar tare bine arata.Spune-i socrului sa deschida afacere pe net cu peste afumat Tare bine arata

Ina 1

02.01.2011, 12:13

Socra-miu face cu rumegusul intr-un ceaun postat la baza tubului de fum, dar taica-miu are o metoda mai ingenioasa, cu rumegusul pus intr-o groapa in pamant, la cca 50 cm. de tubul de fum, astfel ca fumul vine la carne prin tunel Miti

Cris2711 1

02.01.2011, 12:25

Foarte delicios ,5f

Ina 1

02.01.2011, 12:30

Intr-adevar, Cris, este delicios

lilik 1

02.01.2011, 12:37

super la multi ani!!!

Ina 1

02.01.2011, 12:49

la multi ani, Lilik

La Ancuta 1

02.01.2011, 12:54

ce bine arata si sunt sigura ca e mult mai bun decat cel din comert

Laly 1

02.01.2011, 14:38

Ina m-ai dat gata,ce mult imi place pestele afumat.Pentru un macrou,iau trenul si vin la tine

Ina 1

02.01.2011, 14:41

Te poftesc!!!!!!!!

madi_marin 1

02.01.2011, 15:06

asa stiu si eu ca se face afumarea...cu rumegusul pus intr-o groapa si fumul vine printr-un tunel.....super! pestele afumat imi place la nebunie.... ai dreptate,Ina...de cele mai multe ori este sarat...si nu se compara cu cel facut in casa.... 5 furcu....

LUK 1

02.01.2011, 15:09

Ina 1

02.01.2011, 15:31

Inca mai am , va invit la o portie!

MIUTA 1

02.01.2011, 16:08

nadina73 1

02.01.2011, 19:17

aha deci inca mai ai? atunci tinete bine ca venim

Ina 1

02.01.2011, 19:29

Mai am, ca n-am papat decat doi din 10

mamaieelena 1

04.01.2011, 00:01

bun si eu vreau

vanilla 1

04.01.2011, 11:52

oare nu ar putea un pestisor sa inoate pan la mine??????

Bucataras Medi 1

04.01.2011, 14:00

hahaha................si noi am facut(adica mai mult George) ...................este delicios intradevar...............

ionix 1

04.01.2011, 14:02

îl adoooooooooooooor... perfect cu o ceapă roşie....

Ina 1

04.01.2011, 19:20

ai dreptate, Ionix, poate scapam si de raceala, cu o ceapa
mamaie, vanilla
Medi

andreea_angelo 1

10.12.2012, 20:52

wau ce bine arata imi lasa apa in gura

annemarry 1

22.01.2013, 19:31

prea bun nu ma satur niciodata de el

Bucataras Diana 1

08.01.2017, 14:11

Yammy. Macroul nostru e la sare de ieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat