Macrou fript cu legume in vas Zepter

de Irina in Peste, 4 Sep 2013 | 4578 vizualizari

 

Inainte de pranz imi doream sa fac ceva rapid de mancare, cat ai bate din palme. N-aveam, insa, inspiratie deloc...

 

INGREDIENTE

  • 3 file-uri de macrou
  • un buchet de broccoli
  • 4-5 morcovi
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi
  • tarhon (proaspat ar fi mai bun)
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou fript cu legume in vas Zepter:

Ma uit cateodata in frigider si habar n-am ce sa mai gatesc...cunoasteti senzatia, nu? Aia am mai facut-o, de aia n-am pofta si totusi ce pui pe masa? Pentru situatii din astea e bine sa ai la indemana o bucatica de carnita, vreo doua legume si incropesti ceva cat ai zice " peste". 

Mie chiar pestele mi s-a lipit azi de maini, mai ales ca era deja facut file. ;)

Am mai curatat si cativa morcovi, am desfacut broccoli in buchetele si gata!

Am pus un vas Zepter pe foc, acoperit cu capacul. Fileurile de peste le-am condimentat si uns cu ulei de masline. Cand acul de pe capac a ajuns in zona verde am pus fileurile de macrou in vas, am acoperit la loc si am oprit focul.

In 10 minute macroul s-a fript.

In acelasi timp am gatit si legumele la abur, tot intr-un vas Zepter. Am adaugat putin unt si sare pe deasupra.

Am asezat macroul pe un patou, insotit de cateva legume.

Am zdrobit doi catei de usturoi si i-am pus impreuna cu uleiul de masline si tarhonul intr-o tigaita, cat sa prinda uleiul putin gust. Asa-zisul sos l-am turnat peste macrou si legume, pentru a le aroma nitel. 

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Macrou fript cu legume in vas Zepter-0
Macrou fript cu legume in vas Zepter-1
Macrou fript cu legume in vas Zepter-2
Macrou fript cu legume in vas Zepter-3
Macrou fript cu legume in vas Zepter-4
Macrou fript cu legume in vas Zepter-5
Macrou fript cu legume in vas Zepter-6
Macrou fript cu legume in vas Zepter-7
Macrou fript cu legume in vas Zepter-8

COMENTARII (24)

CookieMonster 1

04.09.2013, 21:01

imi place tare mult gustul intens al macorului, iar legumele vin sa balanseze perfect aromele

mihaelar63 1

20.11.2013, 00:24

Oferta de nerefuzat

madalinanicoleta 1

20.11.2013, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04