Macrou "imbracat" in foi de varza acra

de Bucataras Medi in Peste, 25 Mar 2011 | 3400 vizualizari

 

Pentru ca este ziua de Buna Vestire si pentru ca se mananca peste nu puteam sa nu pregatesc ceva peste ....................asa ca va invit la masa,va astept , sunteti invitatii mei.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 8 frunze de varza murata
  • zeama de lamaie
  • 1 pahar vin alb sec
  • cimbru
  • ulei de masline
  • sare,piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou "imbracat" in foi de varza acra:

Curatam si apoi spalam bucatile de peste.Presaram cu sare si piper fiecare bucata de peste atat pe interior cat si pe exterior.Stropim cu zeama de lamaie si apoi "imbracam" fiecare bucata de peste in parte in cate 2 foi de varza murata care au fost spalate si desarate in prealabil.Condimentam cu cimbru.Intr-o tava unsa cu ulei de masline asezam pestele  si turnam apoi vinul si un pahar cu apa.Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 30 min. dupa care scoatem folia , stropim cu sosul din tava bucatile de peste si dam la cuptor pana cand totul este bine facut si rumen.

Este delicios .

Va doresc pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Macrou "imbracat" in foi de varza acra 94572
retete culinare - Macrou "imbracat" in foi de varza acra 94573

COMENTARII (47)

silvae 1

16.04.2011, 21:13

mi se pare f interesanta reteta, luni am sa o fac si eu

adry88 1

06.05.2011, 15:56

Ina 1

22.11.2012, 21:24

eu abia acum vad reteta asta Trebuie incercata
Bravo, Medi', scumpa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59