Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ce sa va spun despre aceasta reteta in afara de faptul ca este delicioasa , deosebita . Este un alt mod de a prepara macroul .
Reteta am vazut-o la tv si mi-a facut cu ochiul.
Eu sunt o pofticioasa si se vede :D
Pentru inceput avem nevoie de o oala in care punem cam 2 litri de apa la fiert impreuna cu sare , foaia de dafin si putin ulei .
Fileurile decongelate le taiem in jumate si asteptam sa fiarba apa
Pana cand fierbe apa taiem ardeiul felii mai subtiri dar lungi si il calim intr-o tigaie cu 50 gr unt .
Adaugam laptele de cocos si lasam la foc mic sa fiarba.
Cand fierbe apa punem in ea bucatile de peste si le fierbem pentru 2 minute.
Cu o paleta scoatem fileurile din apa si le punem direct in tigaia cu sos .
Asezonam cu sare si piper , punem si usturoiul zdrobit si acoperim cu un capac . Lasam sa se gateasca pentru 10 minute si mancarica este gata .
Eu am servit aceasta mancare alaturi de orez cu legume mexicane , dar merge la fel de bine cu cartofi natur , sau aurii .
1
mirosul pe care il are macroul este mult diminuat , si carnea devine moale si foarte gustoasa .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult